Savnet mann funnet - sendt til Tromsø med Luftambulansen

En person gikk gjennom isen på Alsvågvannet i Øksnes julaften. Mannen er blitt funnet og sendt til Tromsø med Luftambulansen.
Nyheter

Nødetatene rykket ut til Øksnes og Alsvågvannet like før klokka 17.00 på julaften, etter at de hadde mottatt tips om at en person skal ha gått gjennom isen på vannet.

Politiets operasjonssentral bekrefter dette overfor VOL. Klokken 17.10 opplyser vakthavende ved operasjonssentralen at ting tyder på at en person har falt gjennom isen og at de er på vei til stedet for å sjekke dette.

Brannvesenet skal ha kommet frem til stedet og startet de første søkene.

Det er også sendt luftambulanse fra både Harstad og Tromsø, opplyser de fra operasjonssentralen.

Klokken 17.20 melder politiet på Twitter at Luftambulansen og brannvesenet er fremme på stedet og politi og ambulanse straks er på plass.

NTB melder klokka 18.17 at det var nære kjenninger av mannen som meldte fra at han kunne gått gjennom isen ved sørenden av vannet. De opplyser også at det er funnet en råk i isen som dykkerne fra Luftambulansen fra Tromsø undersøker, og at det også søkes i andre råker i området.

Klokka 19.25 melder politiet på Twitter at en mann er funnet. Det opplyses ikke noe om tilstanden til mannen, men han er sendt med Luftambulansen til Tromsø.

Mannen som gikk gjennom isen skal være i 50-årene, heter det i Twitter-meldingen.