Børøya familiebarnehage ber om overtakelse:

Ny kommunal barnehage i Hadsel

Børøya barnehage har søkt om å bli kommunal barnehage, og Hadsel kommune har åpnet døra for overtakelse. - Vi er glade for å kunne si at vi snart har kommunal barnehage på Børøya, når vi ser hvor mange yngre med barn som bosetter seg der, sier oppvekstsjef Line Jeanette Pedersen.

Fornøyd: - Når vi ser det er en del yngre par som bosetter seg på Børøya er vi som kommune glade for å kunne si at vi snart har barnehage i området, sier oppvekstsjef i Hadsel, Line Jeanette Pedersen.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Saken, som skal opp i oppvekstutvalgets førstkommende møte, er forventet å møte lite motstand. Hadsel kommunestyre har allerede vedtatt å se på barnehagestrukturen, med mål om å få flere kommunale barnehager.