Opprettelsen av «byggesaksdetektiv» i Hadsel kommune:

– Liker ikke at det kommer inn fra sidelinja på denne måten

Opprettelsen av en ny stilling i teknisk etat, som «byggesaksdetektiv» møtte delte meninger i formannskapet. Mens de ser behovet og fornuften, kritiserer de timingen. – Burde vi ikke tenkt på dette tidligere, spør Åge Rusten (Ap).

Skeptisk: Åge Rusten (Ap) var en av flere i formannskapet som stilte spørsmål om hvorfor det ikke ble diskutert å opprette en ny stilling da budsjettet ble behandlet før jul.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

At det snaue tre måneder etter at budsjettet for året ble vedtatt kommer en sak på bordet om opprettelse av en ny stilling, er ikke det som bejubles høyest av de folkevalgte. Fordi flere spurte hva som har skjedd disse månedene som var ukjent før jul.