Har jobbet for å få kommunalt vann siden 1984

Nå skal alle innbyggerne i Hognfjorden som ønsker, få vann fra kommunen. Ventetiden har vært lang.

Innbyggere i Hognfjorden, kommunen og Staven Grus møtte pressen i dag for å markere at de som bor i bygda endelig får koble seg til det kommunale vannettet. Fra venstre: Lisbeth Høve, Kjell Hansen og Stig Thoresen, Karl-Erling Nordlund, Kato Lund, Mona Hansen, Torill Rasmussen, Jennie-Ann Jejeli, Monica Johansen, Morten Helgesen og Veronica Hansen.   Foto: Øyvind Aukrust

Nyheter

– Siden 1984 har det vært snakk om at vi skulle få på plass kommunalt vann i Hognfjorden, men så har det bare blitt satt på vent og satt på vent. Det var på høy tid at det kom, sa ordfører Karl-Erling Nordlund da kommunen, Staven Grus og flere beboere møtte pressen tirsdag ettermiddag.