Gard starter selskap i Harstad

Gard Lehne Borch Michalsen er med på opprette et nytt selskap i Harstad. Det gjenstår fortsatt å se hva planene går ut på.

Her var Gard Lehne Borch Michalsen i Harstad nylig.   Foto: Kristine Hals.

Nyheter


Selskapet er registrert under navnet Heia Nord-Norge og ble etablert i april. Borch Michalsen står oppført som daglig leder, Kjartan Ridderseth som styreleder.

Borch Michalsen kan ikke røpe hva det nye selskapet skal gjøre før om en stund, opplyste han til Harstad Tidende tidligere denne uken.

Ifølge Brønnøysundregistrene skal firmaet drive med nettsider og tilhørende virksomhet.

Borch Michalsen har blant annet bakgrunn som ansvarlig redaktør i nettavisene E24 og Dine Penger. Han sa opp stillingen som redaktør i E24 i november 2020, med øyeblikkelig virkning, ifølge NTB. Da skulle han finne ut hva han skulle gjøre videre.

– Om det blir i Schibsted, utenfor, noe etablert eller helt nytt, gjenstår å se. Kjenner jeg meg selv rett finner jeg nok på noe. Men nå skal jeg først og fremst ta en ekstra lang juleferie, sa Michalsen til NTB i november.

Nordlendingen startet sin journalistkarriere som 14-åring, og fikk sin første faste jobb som journalist i Bladet Vesterålen. I 2008 var han med å grunnlegge Sortlandsavisa, og etter hvert ble han også redaktør i Vesterålen Online. Deretter virket han som daglig leder i og redaktør i Finnmarken i ett års tid.

I desember 2014 startet han opp Medier24, der han var redaktør og daglig leder, før veien gikk videre til E24 i 2018.