Kommunedirektøren om Olgafjæra:

– Ikke nødvendigvis ulovlig

– Det forskjell på bygging i strandsona og utjevning av egen tomt, sier kommunedirektør Ola Morten Teigen om den manglende fremkommeligheten på Olgafjæra på Melbu. Men han har forståelse for at det oppleves som dårligere for innbyggerne.

Forskjell: Kommunedirektør Ola Morten Teigen mener det er forskjell på tiltak grunneiere gjør på tomta si, selv om det er i strandsonen. - Det er forskjell på bygging og utfylling, sier han om saken i Olgafjæra på Melbu.  Foto: Tone M. Sørensen

Nyheter

Melbu og Omegn Lokalutvalg har kritisert beslutningen om utfyllingen av tomta som ligger ved den såkalte Olgafjæra. Dette har medført dårligere fremkommelighet ned til den populære stranda, samtidig som det samlede oppholdsarealet er blitt mindre.