Bygging i gang før ny regjering er på plass

Bygging av ny hangar til nye overvåkingsfly på Evenes starter før den nye regjeringa er på plass. Andøy-ordfører Knut A. Nordmo (Sp) mener prosjektet på Evenes må stoppes før nye investeringer gjøres. Stortingsrepresentant Willfred Nordlund (Sp) mener at Høyre har hatt det travelt med å gjøre det vanskelig for Sp. Det avviser nyvalgt stortingsrepresentant for Høyre i Nordland, Bård Ludvig Thorheim.

Slik vil hangaren for de nye overvåkingsflyene se ut når den står ferdig på Evenes. Byggingen av hangaren starter opp før utgangen av september, opplyser Forsvarsbygg.   Foto: Illustrasjon, Forsvarsbygg

Nyheter

Senior kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsbygg, Beate Ingebrigtsen, skriver i en e-post til VOL at entreprenøren Bertelsen & Garpestad allerede har ferdigstilt tomta for den nye hangaren. Deres oppdrag gjaldt utenomhusarbeid og flyoperative flater for MPA-bygget (Military Patrol Aircraft) på Evenes.