– Møtet i døra er noe av hjertet i TV-aksjonen

Det har vært et savn for de frivillige å gå med bøssa under TV-aksjonen.

Hanne Myrvang (foran fra venstre) (fylkesleder i TV-aksjonen i Nordland, Kine Bolstad, Astrid Kristine Andreassen og Unni Glad (bak til høyre) er klar for årets viktigste søndagstur 24. oktober. Det blir fysisk innsamling i fire av fem vesterålskommuner og nå leter de etter bøssebærere.   Foto: Vidar Lorentsen.

Nyheter

24. oktober er det igjen klart for det fylkesleder Hanne Myrvang og koordinator for bøssebærerne i Sortland, Unni Glad, kaller for årets viktigste søndagstur. TV-aksjonen har vært en tradisjon i Norge siden 1974. I år er det Plan Norge som er mottaker av de innsamlede kronene. Årets aksjon har fått navnet "Barn, ikke brud", og skal gå til å sikre jenter rett til skolegang, utdanning og jobb.