Enoksen sier opp i Andøya Space

Etter at andværing Odd Roger Enoksen ble statsråd i Forsvarsdepartementet torsdag i forrige uke, er det nå bekreftet at han i helga sa opp sin stilling som konsernsjef i Andøya Space.

Påtroppende forsvarsminister Odd Roger Enoksen overtar etter Frank Bakke-Jensen. Enoksen har nå sagt opp stillingen som konsernsjef i Andøya Space.  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Nyheter

Det er kommunikasjonssjef Ingrid Dåsnes i Forsvarsdepartementet som i en e-postmelding til VOL opplyser at Odd Roger Enoksen har sagt opp sin stilling som konserndirektør i Andøya Space. Selskapet er 90 prosent statlig eid. De resterende ti prosentene av eierinteressene tilhører Kongsberg Defence & Aerospace. Selskapet betraktes som et av de mest høyteknologiske bedriftene i landsdelen, og har 110 ansatte.