Sa ja til å gå inn i helsefellesskap med NLSH: – Det er en ganske ambisiøs satsing

Torsdag sa et enstemmig driftsutvalg i Sortland ja til å gå inn i et helsefellesskap med Nordlandssykehuset HF (NLSH). Dette innebærer at Vesterålen og Lofoten vil være bedre representert i samhandlingen med NLSH enn tidligere.

Torsdag vedtok et enstemmig driftsutvalg i Sortland å si ja til å gå inn i helsefellesskap med Nordlandssykehuset. Her er midlertidig utvalgsleder Arnhild Duås (H), Sture Jacobsen, kommunalsjef for helse og omsorg i Sortland og Johnny Torgersen (R).   Foto: Skjermdump fra møte

Helse

– Helsefellesskap handler om at kommunen og sykehuset ikke skal være parter i samarbeidet, men partnere. Det er en ganske ambisiøs satsing, sa Sture Jacobsen, kommunalsjef for helse og omsorg i Sortland.