Fiskarlagsleder Yngve Larsen begynner i åpen gruppe:

Har solgt sjarkkvoten sin

Yngve Larsen sier at selv om han er prinsipielt imot omsettelige kvoter, så har han valgt å selge sin egen 8–9 meters-kvote.

usikkert: Yngve Larsen har solgt fiskekvoten på sjarken «Sigurd». Foreløpig skal han fiske videre i åpen gruppe. arkivfoto: mette-helende berger Amundsen  Foto: Mette Helene Berger-Amundsen

Jeg kan ikke melde meg ut av verden, og må forholde meg til det som gjelder.– Jeg kan ikke melde meg ut av verden, og må forholde meg til det som gjelder.

Andøy

– Jeg kan ikke melde meg ut av verden, og må forholde meg til det som gjelder, forklarer Larsen. Han kom til et punkt med båten siden der han enten måtte bytte ut den han har, eller restaurere. Larsen har ikke lyst til å fortelle prisen han har fått for kvoten, annet enn at han synes verdien av en så liten kvote er altfor høy.