Mistenkt for lovbrudd i både i Andøy og Sortland:

I varetekt etter biltyveri

Politiet frykter at mannen som er mistenkt for biltyveri og båtinnbrudd skal begå nye lovbrudd. Man ba derfor om varetektsfengsel, noe politiet har fått medhold i.

VARETEKT: En mann i 30-årene er varetektsfengslet i to uker. blant annet mistenkt for tyveri av denne bilen.  Foto: Jørn Aune

Andøy

– Politiet har i dag fått medhold i å varetektsfengsle mannen som er siktet for å stå bak flere vinningsforbrytelser i Vesterålen, blant annet båtinnbrudd og biltyveri på Andøy forrige helg, melder politiet i en pressemelding.


Samme person mistenkt for båtinnbrudd og biltyveri

– Vi har en person som er mistenkt både for båtinnbruddene i helga og biltyveriet, sier Jørgen Bringeraker i politiet i Andøy.


Mannen som er i 30-årene og hjemmehørende i Vesterålen, er ifølge politiet varetektsfengslet i to uker mistenkt for tyveri fra fiskebåter, tyveri av kjøretøy, samt andre mindre tyverier.


Stian Wærstad og Remi Unstad fortviler over innbrudd i båten denne helga

I helga er det gjort innbrudd om bord i to fiskebåter på Andenes. – Kjedelig. Vi synes ikke noe om det, sier Remi Unstad om bord i lofotbåten «Unstad Junior». En person er mistenkt i saken.


– Mannen ble varetektsfengslet fordi det var frykt for at han skulle begå nye straffbare forhold. Forholdene har skjedd i Andøy og Sortland, melder politiet.


Politiet ønsker tips:

Stjålet bil havnet i grøfta

Politiet ønsker tips etter tyveri av en bil fra en låst garasje på Andenes i helga. Mandag ble bilen funnet i grøfta noen kilometer utenfor Andenes.


Politiet skriver videre at man i dagene fremover vil fortsette med ytterligere etterforskning i sakene, herunder blant annet avhør av de som er involvert og eventuelle vitner.