Se Rock Mot Virus

Her kan du se Rock Mot Virus fra Idrettshallen på Andenes – den digitale 38. utgaven av Rock Mot Rus. Sendingen starter 20.00.

Den tradisjonelle Rock Mot Rus-festivalen måtte avlyses i år. I stedet får du Rock Mot Virus live fra Idrettshallen på Andenes. Arrangementet starter klokken 20.00. Det blir også live-sending lørdag kveld.

Andøy

Kulturminister Abid Radja hilser til Rock Mot Virus:

– At dere rocker mot dette viruset gjør meg stolt.

– Tusen takk for at dere fortsetter å rocke, sier kulturminister Abid Raja i en videohilsen til helgas Rock Mot Virus.Slik blir Rock Mot Virus

Lover stuekonsert med Moddi

Det blir rockefestival på Andøya også i år, selv om den blir litt annerledes på grunn av koronaviruset. Kristin Krey, Svein Spjelkavik og Charles Ellingsen forteller her hvordan festivalen blir, og hvorfor Rock Mot Rus arrangerer Rock Mot Virus.