Stuekonsert ga over over 14.000 kroner til pårørendeforening

– Det er helt fantastisk, sier Dag Vidar Jensen etter at stuekonserten påskeaften har gitt over 14.000 kroner til pårørendeforeningen ved Andenes helsesenter.

STUEKONSERT: Påskeaften spilte Dag VIdar Jensen opp til dans i sin egen stue. Showet ble sendt live på VOL og Facebook. Seerne har vippset inn over 14.000 kroner som går til pårørendeforeningen ved Andenes helsesenter. – Helt fantastisk, sier Jensen.  Foto: Jørn Aune

Andøy

Jensen, også kjent som Dansebanditten Snipp, spilte opp i sin egen stue lørdag kveld. I to timer ble dansemusikk sendt live på VOL og Facebook.

Jensen hadde på forhånd annonsert at folk kunne vippse penger som skal til pårørendeforeningen ved Andenes helsesenter. Det ga stor respons.


Se dansebandittens konsert i opptak

Han kaller seg Andøyas store sønn og Dansebanditten Snipp. Lørdag spilte han opp til dans via stream.


– Jeg har ikke fått summet meg ennå. Det er helt fantastisk. Det er kommet inn over 14.000 kroner og flere har sagt at de skal vippse når de ser showet i opptak, sier Jensen.

Han har fått bidrag fra 32 kroner til 500 kroner.

– Jeg vil takke alle som har bidratt, og også takke for alle fine meldinger jeg har fått. Jeg setter umåtelig pris på det, sier Jensen.

Aktiviteter

Han håper at beboerne ved Andenes helsesenter skal få glede av pengene når ting har roet seg og situasjonen blir mer normal.

– Pårørendeforeningen er flink til å sørge for aktiviteter. De måtte avlyse en planlagt bingo nå i påsken, sier Jensen.

– Takknemlig

– Det er helt fantastisk. Det er nesten som man ikke tror at det er sant, og vi er veldig takknemlig, sier Alfhild Gjesback i pårørendeforeningen.

– Beboerne savner å få besøk. Før påske kjøpte vi inn litt påskegodt som personalet har delt ut, sier Gjesback, som er spent på hva fremtiden bringer.


Forærte kjøleskap til helsesenteret

Kjøkkenassistent Britt Alsos på Andenes helsesenter kunne onsdag lykkelig ta imot nytt kjøleskap fra pårørendeforeningen.


– Vi har planlagt flere arrangementer utover, men noe vil bli avlyst på grunn av koronaviruset. Hva som skjer med sankthansfeiringen er usikkert, sier Gjesback.

Hun sier at det siste foreningen har kjøpt er fire stoler med hjul på som gjør det lettere å bringe beboerne til bords ved måltider.

– De kostet rundt 5.000 kroner per stykk, sier Gjesback.