Siste innpust av oljedamp

– Jeg kommer med nyheter til dere i stavangerregionen. Dere må, som oss her i Andøy, starte med å omstille dere. Vi skal fase ut olje og gass, skriver Robert Svendsen i dagens fredagsspalte.

Reagerer: I dagens fredagsspalte skriver Robert Svendsen om denne artikkelen fra Oljedirektoratets magasin «Norsk sokkel». Faksimile: Norsk Sokkel nr. 1 2020 

I enhver omstilling vil mennesker føle seg truet. Noen vil reagere med sinne, andre med sorg, noen med satire, andre med propaganda, noen med kunnskapsløshet, andre med kunnskapsbaserte og tungtveiende argumenter

Robert Svendsen
Andøy

Her om dagen ble det delt en sak fra Oljedirektoratet i sosiale medier. Oljedirektoratet er fagdirektorat for olje og gassnæringen, lokalisert i Stavanger og fremmer ifølge dem selv disse verdiene: Åpen, Engasjert, Ansvarlig, Står sammen. Med følgende statlige fellesrammer som grunnlag: Forvaltningen skal fremme demokrati og rettssikkerhet, og stå for faglig integritet og effektivitet.