Åpnet drivstoffanlegg på Andenes

Lørdag kunne Bente Alsos invitere de første båtene til kai for å fylle drivstoff ved Andenes marina,

Lørdag kunne Bente Alsos invitere de første båtene til kai ved Andenes Marina i havna på Andenes. Det nye anlegget kan levere både diesel og bensin til små og store båter, og man kan betale med et vanlig bankkort. Reiselivsbedriften Sea Safari får en mye enklere hverdag når de kan fylle bensin i havna istedenfor å frakte den på kanner fra bensinstasjon.

Andøy

Det har vært jobbet lenge for å få et bedre drivstofftilbud i havna på Andenes. Minol har et anlegg på plass, men der må man ha Minol-kort for å fylle. Tidligere i vår gikk også tanken tom slik at fiskebåter ikke fikk drivstoff.

Det nye anlegget til Shell har både diesel og bensin og man kan betale med vanlig bankkort.

– Dette blir mye lettere for å oss. Nå slipper vi å frakte drivstoff i 20-literskanner, sier Marten Bril i Sea Safari, som var første kunde ved det nye anlegget.