Stakk av fra trafikkontroll på Andenes

En mann som politiet mistenker for å ha kjørt bil under ruspåvirket tilstand, kjørte natt til lørdag fra politiet. Mannen hadde heller ikke sertifikat.
nyhetsstudio

Det melder politiet i Nordland på Twitter.

– I forbindelse med en trafikkontroll stanset ikke fører av bilen da politiet satte på blålys. Politiet forfulgte bilen en kort periode, før kjøringen til bilen som ble forfulgt ble for uforsvarlig slik at politiet stanset forfølgelsen, melder politiet.

Etter tips fra publikum fant politiet bilen på en privatadresse på Andenes. Politiet melder at det boligen befant det seg flere mennesker i boligen, men at ingen erkjente å ha kjørt bilen som sto parkert utenfor.

– Etter godt politiarbeid kom patruljen over en mannsperson i slutten av 20-årene som «tilfeldigvis» hadde nøklene tilhørende bilen utenfor i lommen. Mannen mistenkes for å ha kjørt bil under ruspåvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort, brudd på veitrafikkloven § 3 og fartsgrensen på stedet, melder politiet, som oppretter sak og etterforsker videre.