Daniel Felix er femte generasjon gårdseier i Buksnesfjorden

De er barnebarna til moltedronningen, Norveig Bakken. Daniel Felix Turrell og søstera Josefine er født og oppvokst i Buksnesfjord. Nå eier de familiebedriften Andøy Friluftssenter sammen med foreldrene.

Gårdeier: utsikt fra heime i Buksnesfjord. Daniel og søsteren er nå femte generasjon eiere av den 140 år gamle eiendommen. Foto: Marianne Lovise Strand ivi 

Det var faen meg tungt i starten, men veldig viktig for meg

Daniel Felix Turrell om studietiden i Kabelvåg
Andøy


Daniel skulle egentlig være i Oslo mesteparten av sommeren, men på grunn av pandemien reiste han nordover for å trø til i familiebedriften. Han tok tidlig et valg i retning av det kreative, og til høsten bygger han på filmutdannelsen ytterligere. Han drømmer om å lage en miniserie for TV om Tore Hund og Hårek på Tjøtta. – Det foregikk mye spennende på den tida der, sier han.