Vinekspert: – Det er en myte at garvesyre gir hodepine

– Det er en myte at garvesyre gir hodepine, sier vinekspert Ingvild Tennfjord. Vesterålingene ser imidlertid ut til å tro på denne myten, for det er viner med lavt innhold av syre som selger best hos Vinmonopolet.

SALGSTOPPEN: Dette er de tre mest solgte produktene hos Vinmonopolet i Vesterålen. «Marqués de Nombrevilla Old Vines Garnacha» topper listen fulgte av «Falling Feather Ruby Cabernet» og «Ruby Zin».  Foto: Jørn Aune

Andøy

VOL har sett på hva slags produkter som selger best ved de fem polutsalgene i Vesterålen. Alle utsalgene opplevde salgsvekst i fjor. Det er mye likt, men det er også forskjeller. Tar vi de fem mest solgte produktene ved hvert utsalg i regionen, er det totalt åtte forskjellige produkter som fyller disse plassene.