Historiens første Barnas marked på Dverberg:

Flere fremtidige kremmere

Det var mange fornøyde barnesmil å se på Dverberg. Da samlet unge kremmere seg i samfunnshuset for å selge bakverk, hårstrikk og andre skatter.

Sigrun og Dagny gleder seg hvert år til Barnas torgdag. Denne gangen ble det flyttet inn, noe de synes var helt greit. – Det var veldig fint å få være med på barnas marked, siden det ikke ble noe barnas torgdag, sier de unge kremmerne. De hadde mange forskjellige ting å selge i år.   Foto: Svein Spjelkavik

Andøy

I utgangspunktet skulle den kjente og kjære Barnas torgdag arrangeres på Andenes. For mange er barnas torgdag et stort høydepunkt om sommeren. Unge kremmere skulle samles for å selge leker de ikke bruker, ting de har bakt eller noe de har laget. Grunnet dårlig vær lot ikke dette seg gjøre denne gangen.