VOL undersøker:

Å komme seg frem med buss i Vesterålen er ikke alltid like enkelt

Skal man tro nettsiden til Reis Nordland, var det enkelt å ta en tur fra Andenes til Kvitnes gård for å spise eller dra fra Sortland til Nyksund. Men er det nå egentlig så enkelt?

REISEKART: Reis Nordland vil at folk skal reise mer kollektivt. I Vesterålen vil det i hovedsak bety buss. Men hvor lett er det egentlig, når man må overnatte selv på korte reiser fordi man ikke kan reise tur retur samme dag.  Foto: Fra nettsiden til Reis Nordland

Andøy

– Vesterålen er en unik opplevelse for deg som elsker kultur og fantastisk dyreliv. Med naturen som Vesterålen har å by på, kan du oppleve hvaler, seler, variert fugleliv, spennende lokalmat og ikke minst utrolige skulpturer og museer, skriver Reis Nordland på nettsiden som presenterer Vesterålen for bussreisende.