Mingling i stedet for Andøytreff

Fyr Laus-produsent Rune Stave har en gladnyhet til alle dem som er skuffet over at det ikke ble noe Andøytreff etter revyen i Oslo Konserthus.

Andøy i Oslo: Fra venstre Rune Stave gleder seg over mulighetene til mingling i konserthuset etter revyen. arkivfoto, 

Andøy

– De som driver glasshuset og foajeen i konserthuset velger å holde åpent fram til midnatt. Det gir rom for mingling etterpå, som en erstatning for Andøytreffet som det ikke ble noe av, sier Stave. Her vil revypublikummet også få mulighet til å treffe Fyr Laus-gjengen.

– Siden de forbereder seg til forestillingen, får de ikke vært med på vorspielet, så det er bra for alle, at vi også får mulighet til å mingle og treffe publikum sier Stave. Han tror det blir en vinn-vinn situasjon for alle med tre arrangementer på rappen i konserthuset denne fredagskvelden om ei uke.