Christoffer Lockert jr. klar for Melbo

Stokmarknesgutten signerte mandag en toårskontrakt med Melbo og flytter dermed hjem.
Hadsel

– Jeg har hatt jevnlig kontakt med Thomas (Rønning, red. anm) mens jeg bodde i Trondheim. Han har spurt meg tidligere om jeg ville returnere til Melbo, men først nå passet det slik at jeg kunne komme nordover igjen siden jeg har fått meg jobb ved Hadsel bygg og vedlikehold, forteller Christoffer Lockert jr. til VOL.

Lockert har tidligere akslet Melbo-drakten og spilte der i tre sesonger før han satte kursen til Trondheim for å studere for 4-5 år siden. De siste tre sesongene har han spilt for Kolstad i 3.divisjon.

23-åringen er midtbanespiller og kan bekle både høyresiden og indreløperrollen. Selv beskriver Lockert seg som en spiller med trykk og vinnervilje. Han understreker at det er for tidlig å uttale seg om målsetninger foran 2019-sesongen, men har tro på at Melbo kan bite godt fra seg.

– Jeg ser for meg at vi kan se oppover på tabellen og klatre noen plasser sammenlignet med fjorårssesongen. Det mener jeg at spillergruppen er kapabel til, understreker Lockert.

Nyheten om overgangen ble offentliggjort på Melbos Facebook-side mandag formiddag. Der uttrykker Melbo-trener Thomas Rønning at han er strålende fornøyd med signeringen.

– En gledelig dag for MIL og de som følger klubben tett. Christoffer er en spiller som aller trenere drømmer om å ha i stallen. Hans trykk i duellene, aggressivitet og vinnervilje vil være med å løfte resten av gruppen. Han har i tillegg med seg nyttig erfaring hjem etter å ha vært del av kapteinsteamet i Kolstad Fotball, skriver Rønning.

Ifølge Rønning var Lockert plaget av skader i fjorårssesongen. Men ved hjelp av klubbens medisinske apparat mener treneren at de sakte, men sikkert skal sørge for å få Lockert ferdig restituert til sesongstart.