Klatret på kjøkkenet

Det unge klatretalentet Sigrid Randen Hatløy fra Hadsel, savner å klatre i Trollfjordveggen, som er stengt i disse koronatider. For å korte ned på ventetiden, og ikke minst for å få trening, har hun begynt å klatre på ulike objekter hjemme.

Hadsel

Forleden la hun ut en video på instagram, der man blant annet kan se henne i aksjon.

– Jeg laget noen snutter bare for gøy. Det var ikke noe seriøst. Det er en liten trend på instagram at man legger video mens man klatrer på ulike steder i huset. Jeg savnet å klatre, og så meg derfor rundt og fant noen steder som det kunne vært gøy å prøve seg på. Mamma sa at det hadde vært gøy om jeg kunne legge det ut på Vesterålen Vertikal sin side, noe jeg gjorde, forteller Randen Hatløy til Vol.

I videovinduet øverst i saken, kan du se et par av klatrevideoene hun har lagt ut.


Sigrid Randen Hatløy til topps på hjemmebane: Se finaleklatringen hennes her

15 år gamle Sigrid Randen Hatløy gikk helt til topps på hjemmebane under Polarcup i Trollfjordveggen lørdag.