Kan bli grå betong for passasjerer utenfor sykehuset

Hærverk på dette busskuret har kostet fylket 150 000 kroner

Hærverk på dette ene leskuret på Stokmarknes har så langt kostet Nordland fylkeskommune 150 000 kroner. - Jeg tviler på at dem som gjør det forstår at dette går utover veldig mange, sier byggeleder Jim-Roger Andersen i Nordland fylkeskommune.

Dyrt: Så langt har dette ene busskuret på Stokmarknes kostet Nordland fylkeskommune rundt 150 000 kroner i reparasjoner etter at glasset har blitt knust.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

Gjentakende hærverk på fylkeskommunens leskur på bussholdeplasser koster store summer. Nå har de sett seg mildt sagt lei på å måtte punge ut igjen og igjen fordi noen lar aggresjonen gå utover glassveggene på leskurene. Ifølge byggeleder i Nordland fylkeskommune, Jim-Roger Andersen kan det i verste fall bli aktuelt å gå tilbake til skur i ren betong, dersom det ikke blir slutt på hærverket.