Hjelp oss lage sommerens store fiskegalleri! Send oss dine beste fiskebilder! Til red@vol.no eller MMS til 2399 med VOL TIPS. I bildegalleriet (bruk piltastene eller trykk på nummeret for å bla) publiserer vi fortløpende bilder, og skriver inn noen av fiskehistoriene i saken her.

Kveite på 120 kilo - på stang!

Mandag kveld 14. juli fikk de russiske fisketuristene Veniamin Jakovlevich Kirilenko, Roman Kirilenko og Nikita Kokarev sitt livs fiskeopplevelse! Det forteller Fjordcamp i Bø på e-post til VOL:

- Utstyrt med havfiskestang og forsiktige forventninger om å få stor sei og torsk ble de russiske fisketuristene på Fjordcamp satt på prøve da kveita på 120 kg beit på. Veniamin forteller at det tok fire timer å få den opp. Tre mann byttet på å kjøre fisken som satte alle mann på prøve. Støle armer og bein til tross, i dag skal de ut på sjøen igjen!, skriver Fjorcamp to dager etter fiskelykken.

- Vi har fått mye fin torsk, sei, uer og lange men kveite på 120 kg har vi ikke drømt om, forteller fiskerne.

Veniamin har vært på Fjordcamp tidligere og trivdes så godt at han i år inviterte med seg venner og familie. Til sammen er de 15 personer som er på en ukes ferie i Bø.- Vi kommer tilbake neste år. Her har vi funnet vårt fiskeparadis!, smiler Kirilenko.