Tirsdag 18. juni er det tid for den første Fløtt heim!-konferansen på Sortland, med dagprogram i Samfunnssalen og fest på Stasjonen Bar.

Du kan fortsatt melde deg på konferansen - eller møte opp i Samfunnssalen tirsdag morgen "i siste liten".

Deltakerlista har forlengst rundet 100, og vi har snakket med tre profilerte personer som kommer på konferansen om hvorfor de gjør det. Og beskjeden er klar:

Øksnes-ordfører Jørn Martinussen: - Jeg kommer for å la meg begeistre. «Uten begeistring er det aldri oppnådd noe stort», sa Ralp Waldo Emerson. Møt opp og la oss begeistre slik at vi sammen kan få til noe stort! Slik at omverdenen kan si – se til Vesterålen og hva de fikk til med Fløtt heim!-prosjektet.

Personalsjef Skjalg Steiro ved milliardbedriften Biomar: - «Fløtt heim- konferansen – en unik arena der næringsliv og ungdom møtes, synergier oppstår. For i fellesskap å utvikle Vesterålen som region til å bli et enda bedre sted å bo, arbeide og utvikle seg, for ungdom i alle aldre. Dette er muligheten for alle med et hjerte for Vesterålen til å se - og bli sett. MØT OPP!

Banksjef Eirik Nikolaisen, Sparebank1 Nord-Norge - hovedsponsor av konferansen: - Jeg deltar på Fløtt Heim fordi Nord-Norges største utfordring for fremtidig vekst er tilgang på kompetent arbeidskraft. Fløtt heim!-konferansen berører derfor et svært viktig tema, og tilbyr en arena der man kan koble arbeidsgivere med fremtidige arbeidstagere.