Det var i overtall med jenter som hadde fylt plassen foran scena under konserten som varte i omlag 45 minutter. Gutta i The Main Level leverte nivået som var forventet og massene foran scena hoppet og sang med under hele konserten.

Meet and Greet

Synne Overholt, Ane Vatndal, var en av fire heldige jenter som hadde vunnet muligheten til å hilse på gutta før konserten. Du kan se intervju med jentene i videovinduet.

- Dette var helt fantastisk, sa jentene, som var tydelig preget i møtet med heltene.

Terningkast

Nøyaktig hvor mange som var på konserten, er uvisst, siden den var gratis. Men vi i VOL vil anslå at omlag 1000 mennesker var på konserten i solsteiken fredag.

Noen av disse ga terningkast til konserten.

Emil Bolsøy ga tommelen opp og terningkast fire til konserten. Han var en av få gutter i publikum, men også han likte det han hørte.

Tre jenter som også koste seg under konserten var Vivi Bowitz Lagesen, Julie Holdø Andersen og Hilde Atina Ludviksen. De var samstemte i sin karaktergivning: terningkast seks.

Høydepunkter i kø

Klokken 19.00 åpner dørene for festivalen igjen. Da er det Peer Nic som åpner ballet før Årets Fæsteråling Trinity går på scenen. Så er det Tindrum med Dag Ingebrigtsen og Kee Marcelo som entrer scenen til det som blir en solid allsang-konsert. Kvelden avsluttes så med Loveshack.