Selv om Fæsterålen har gått ut som en festival i retro stil kom i dag nyheten om at de har booket en av Norges mest aktuelle partyband, nemlig Katastrofe.

– Det viktigste med Fæsterålen er at det først og fremst skal være god stemning og en fest som folk kommer til å huske igjennom hele vinteren. At det blir allsang og dansing når Katastrofe entrer scenen tviler vi ikke ett sekund på, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen i en pressemelding.

Det er mye som beviser at Katastrofe er en artist som mange har hørt om. I fjor var de den 4. mest spilte norske artisten på Spotify og både låtene Pattaya, Maria og Bleik og sur har vært inne på VG-lista. På Spotify har låtene hans blitt avspilt over 30 millioner ganger. Artistansvarlig Therese Eliassen er veldig fornøyd med bookingen:

– Når man lager festival håper man å treffe så mange folk som mulig. Katastrofe er en artist som appellerer veldig til de yngste festivalgjengerne. Vi håper at dette gjør at de som setter pris på mer moderne musikk tar turen innom, sier hun i pressemeldingen.

Katastrofe skal spille på Fæsterålen lørdag kveld 22. august og det skal også hovedattraksjonen på festivalen. Artistansvarlig, Therese, har ikke lyst til å røpe for mye enda:

– Det er et verdenskjent band, så mye kan vi si. Jeg tror nok at veldig mange kommer til å bli gledelig overrasket og jeg gleder meg til 18. juni. Da skal vi fortelle dere hva vi har planlagt, sier hun hemmelighetsfullt.