Det nærmer seg sykkelritt og folkefest med Arctic Race of Norway om noen måneder, og stadig nye stunt kommer på bordet for å bidra til festen. Nå har vi fått et nytt forslag, på e-post fra vår trofaste leser og fotograf Idar Wangen:

- Forrige uke kunne en lese i Bladet Vesterålen at dagen når "Arctic Race ofNorway" kommer til Sortland, skal det stå ivrige blåbytilhengere klar til å male håret blått på de somønsker det. - Dette var en god ide, som fenget tilhengere av å gjøre Stokmarknes tilVesterålens Hvite Perle, skriver Wangen.

Med glimt i hvitøyet gjør han det dermed klart at Stokmarknes ikke kan være noe dårligere: - Det er derfor klart at når "Arctic Race of Norway" kommer til Hadsel,vil to av de største tilhengerne,som begge har hvite hus, ("Herulf" - har også til daglig malt håret hvitt) væreklar til å male. Ikke barehåret hvitt, men gjerne ørene også, til de som ønsker det!, skriver Wangen.

Og nesseværingene har planen klar for at den hvite fargen skal holde seg...- For at malingen ikke så lett skal forsvinne bort fra hodene, kan en bruke"Drygolin Oljemaling" til de som ønsker det!, avslutter Wangen muntert.