Nord universitet:

Tre års studier over for 15 nye barnehagelærere

Nord universitet Vesterålen hadde fredag en høytidelig markering for de 15 barnehagelærerne som har gjennomført tre års studier.

Disse studentene har bare bacheloroppgaven igjen før de kan titulere seg som barnehagelærere: Maiken Borgen Andreassen (Stokmarknes), Stine Endresen (Ballstad), Wiggo Gaustad (Harstad), Kristine Grunnvoll Jakobsen (Kjøpsvik), Line Kristiansen (Sørvik, Harstad), Sebastian Daniel Laupstad (Andenes), Nicole Leuberg (Leknes), Ida Lund (Stokmarknes), Henriette Benedikte Løken (Stamsund), Therese Madsen (Kabelvåg), Hannah Rebekka Prescher (Stokmarknes), Lena Søvik (Fauske), Susanne Hansen Valen (Melbu), Natalie Hamansen Vangen (Harstad). Mette Aasvik Skau (Harstad) var ikke til stede på avslutningen.   Foto: Nord universitet

Lokale notiser

– Studentene kommer fra både Vesterålen og Lofoten, samt Harstad-regionen og Salten. De har nå bare selve bacheloroppgaven foran seg før de offisielt kan tituleres barnehagelærere. Utdanningen har vært et fulltidsstudium med samlinger i ved studiestedet i Hurtigrutens Hus på Stokmarknes, sier spesialbibliotekar Christer Remen ved universitetsbiblioteket for studiested Vesterålen.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser