Hadsel kommune

Gir skjenkebevilling til 45 fot stort havseiler

Kommunestyret i Hadsel har besluttet å gi skjenkebevilling til selskapet North Inspire AS og deres havseiler Inspire Lagoon 440.
Lokale notiser

Det er snakk om en skjenkebevilling som omfatter alkoholholding drikke i gruppe 1 og 2., med lavere alkoholinnhold enn 22 prosent i tidsrommet 12 om formiddagen til ett om natta alle ukedager. Det kan serveres alkohol om bord i båten når den er i fart og undr landligge i Hadsel kommune.

Havseileren er sertifisert for ti personer og en besetning på to personer. Kjell Magne Rast er godkjent som skjenkestyrer. Bevillingen gjelder til 30. september 2020. Det stilles krav om at skjenkestyrer må gjennomgå alle kurs og fylle krav før det kan skjenken alkohol. Det må dessuten innhentes serveringsbevilling.

Kommunestyret har også besluttet å gi salgsbevilling til Coop Ekstra på Stokmarknes.

Utforsk tema:

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser