Han er ny styreleder i Vesterålen Skreifestival

Som ny styreleder i Vesterålen Skreifestival, har Jonny Rinde Johansen og resten av styret, planer om å lage en minst like god utgave av neste års festival, som tidligere.

Jonny Rinde Johansen er ny styreleder i Vesterålen Skreifestival.  Foto: Svein Harald Hansen

Øksnes

I forbindelse med årsmøtet for skreifestivalen i forrige uke, ble det valgt nytt styre, skriver Øksnesavisa. Freddy Evensen trådde til side og overlot styreledervervet til Rinde Johansen. Svein Perander ble valgt til nestleder. Resten av styret består av Gerd Antonsen, Ken Terje Larsen og nevnte Evensen.

Rinde Johansen ser frem til vervet som styreleder og har et mål om å bidra til at skreifestivalen skal opprettholde den gode kvaliteten i fremtiden.

– Styret har allerede lagt føringer for hva man ønsker med neste års festival, og vi skal minimum ha samme kvalitet som vi hadde i år. I tillegg ser vi for oss en svak progresjon med nye og spennende elementer i seg, sier Rinde Johansen til Øksnesavisa.

I forbindelsen med årsmøtet ble det også lagt frem årsberetning og regnskap. Ifølge årsberetningen har det vært stor interesse for å støtte opp om festivalen, der mange sponsorer har vært villig til å bidra. Regnskapet viser for øvrig at Vesterålen Skreifestival passerte en million kroner i omsetning i 2018.