Skytterlag får midler til nye rifler

Tretinddalen skytterlag har fått en gledelig melding fra Gjensidigestiftelsen, om at søknad om støtte er innvilget for innkjøp av nye rifler til rekruttene.

Tretinddalen skytterlag får tilskudd til å kjøpe inn nye rifler til rekrutt-skytterne.   Foto: Illustrasjonsfoto

Øksnes

Det er Stig-Terje Larsen som deler den gledelige nyheten på Facebook.

Han har fått en epost fra Gjensidigestiftelsen, med opplysning om at stitfelsen har innvilget søknaden om støtte til prosjektet
«Nye Rekruttrifler.» med 32.975 kroner.


Inviterer til skytterfest på Myre

I helgen er det duket for en ny runde med Samlagsmesterskap i skyting, i Vesterålen. Denne gangen er det Tretinddalen skytterlag i Øksnes som er arrangør.

 

– Vi ber om at dere setter dere nøye inn i vilkårene for tildelingen og at dere snarest mulig logger dere inn på ildsjelsenteret.no - for å bekrefte prosjektet og akseptere vilkårene. Bekreftelsen må være foretatt innen 1. februar 2019 for at tildelingen skal være gjeldende, opplyser Gjensidigestiftelsen til Tretinddalen skytterlag.


Vesterålingene gjør det skarpt:

Flotte prestasjoner på landsskytterstevnet

Tor Hugo Ekran fra Øksnes har skutt seg til finale, og Torfinn Johnsen fra Bø ligger foreløpig på en 4. plass totalt på NM felt. Lars Bakkejord-Johnsen har skutt seg til finale i sin klasse.Sondre til topps i Vesterålsmesterskapet

Sondre Mortensen gikk til topps i Tretinddalen og vant Vesterålsmesterskapet 2018.Vesterålsmesterskap for første gang:

– Dette er unikt, målet er at det blir en tradisjon

Vesterålsmesterskapet i jegertrap er et samarbeid mellom tre foreninger, og pågår over tre dager med 300 skudd pluss finale. Arrangørene håper de har gitt startskuddet til en tradisjon.