Usikker på lokalpolitisk framtid

Tore Christiansen deltok i helga på konferansen Drivkraft, et nettverk dannet i kjølvannet av KrFs valg om samarbeid med høyresiden i rikspolitikken. Han er storfornøyd med konferansen, men sier han ennå ikke har landet på en avgjørelse for sin lokalpolitiske framtid.

Tore Christiansen er ennå usikker på sin lokalpolitiske framtid i Øksnes.  Foto: Tommy Hansen

Øksnes

Drivkraft er et kristendemokratisk nettverk som består av en gruppe mennesker som ønsker å ta vare på det engasjementet tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide skapte sist høst med sin bok og med sin tale til KrFs landsstyre i september. Medlemmene ønsker å ha et fokus på viktige saker, og drar blant annet fram en mer human flyktning- og asylpolitikk, klima og miljø og en mer rettferdig fordelingspolitikk.