Politiet etterforsker dødsfall i Øksnes

Lørdag kveld rykket politiet ut til en bopel i Øksnes etter melding om et dødsfall.

  Foto: Jens A. Birkeland

Øksnes

Rundt klokken ni lørdag kveld opplyste politiet om at en død person var funnet i en privatbolig i Øksnes.

– Vi har fått melding om at en person er funnet død i en bolig. Det foreligger ikke mistanke om noe kriminelt, men på grunn av alderen på vedkommende, som er en ung mann, blir det satt i gang etterforskning, var meldingen fra operasjonssentralen.

Politiet gjennomførte undersøkelser på stedet til langt ut på kvelden. Da Vol kontakter operasjonssentralen like før midnatt, sier operasjonsleder Remi Johansen at politiet har avsluttet undersøkelsene og forlatt stedet.

– Vi kan fortsatt ikke si noe mer om dødsårsaken før det blir gjennomført en obduksjon, men vi har fortsatt ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Etterforskningen blir gjenopptatt over helgen, opplyser Johansen.