Mer Sommersprell i Alsvåg

Arrangementet Sommersprell 2020 i Alsvåg fortsetter til helgen.

Alsvåg IL møtte Sortland til fotballkamp i fjor sommer.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Øksnes

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen ønsker Alsvåg IL velkommen til Sommersprell 2020. Idrettslaget vil bidra til at alle barn og unge i kommunen har noe å se fra til i sommer. Dette er et lavterskeltilbud og alle som vil kan delta, oppfordrer idrettslaget.

Det er allerede gjennomført to arrangementer, med fokus på sykkel, løp og friluftsliv.

Til førstkommende lørdag fortsetter Sommersprell med ballspill og frisbeegolf. Det er registrering på grusbanen i Alsvåg fra kl. 10.30 med oppstart kl. 11. Det arrangeres fotballaktiviteter, sandvolleyball og frisbeegolf.

– Delta på en eller flere av aktivitetene. Vi bygger lagånd, kom og bli med, oppfordrer Alsvåg IL.

Søndag 9. august fortsetter Sommersprell med Nonskollen opp.