Hun er Årets Ildsjel i Øksnes

Astrid Olsen ble i dag, tirsdag, hedret med tittelen Årets Ildsjel i Øksnes for sitt utrettelige arbeid med frivillig innsats.

Astrid Olsen 

Øksnes

Olsen takket for prisen og benyttet anledningen til å minne befolkningen på den farlige situasjonen Vesterålen befinner seg i med tanke på ungdommer og deres forhold til narkotika.

– Vi får stadig nye bekymringsmeldinger om hvordan det er å være ung i samfunnet i dag. Dette er et stort problem, der vi blant annet hører om unge jenter som selger seksuelle tjenester i bytte for narkotika. Det er ikke greit. Nå er det viktigere enn noen gang å være til stede som voksne og vi må alle sammen ta i et tak for den oppvoksende slekt. Vi har alle her et felles ansvar, påpekte hun blant annet i dagens møte i kommunestyret der hun fikk det synlige beviset på at hun er kåret til Årets Ildsjel i Øksnes.

Olsen har i en årrekke hatt mange verv innen frivillig arbeid. Øksnes frivilligsentral har stått hennes hjerte nært, i tillegg til at hun er sentral rundt driften av Møteplassen, et lavterskel møtested for de som har behov for det.