Politiloggen:

Rolig i Vesterålen, men ikke ellers

Natt til søndag var det rolig for politiet i Vesterålen, mens det i resten av politidistriktet derimot ikke var så rolig.

Politipatrulje  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiloggen

Dette skjedde i politidistriktet i natt:

Rognan:

På Rognan var det en beruset og vanskelig gjest på et arrangement. Patruljen på stedet var i kontakt med personen. Politiet besluttet så å innbringe to personer til arresten i Bodø. Det ble opprettet anmeldelse for ordensforstyrrelse og å ikke etterkomme politiets pålegg.

En MC-fører stanset etter å ha kjørt i svært høy hastighet langs E6. Føreren forsøkte å kjøre over en grøft og inn på et jorde. Politiet mistenkte ruspåvirket kjøring og fremstilte vedkommende for legevakt for bevissikring. Sak ble opprettet.

Narvik:

I Narvik var det en kranglete og beruset gjest på et utested. Vedkommende ble bortvist fra sentrum av politiet.

En patruljen måtte bortvise en kranglete og beruset gjest fra et utested. Politiet innbrakte litt senere en beruset mann fra sentrum som var ute av stand til å ta vare på seg selv.

Leknes:

På Leknes kom patruljen over en beruset mann som blødde neseblod. Han ble kjørt hjem av politiet.

Stokmarknes:

På Stokmarknes utførte politiet laserkontroll. Dette resulterte i to bøter og en anmeldelse grunnet kjøring uten gyldig førerkort.

Mosjøen:

I Mosjøen ble en beruset person innbrakt fra et serveringssted i sentrum. Vedkommende ble forsøkt bortvist, men startet å slå etter politiet. Personen anmeldes for forulemping av politiet.

Politiet fikk melding om en person som hadde knust en rute på et serveringssted i sentrum. Politiet dro til stedet og det opprettes sak om forholdet.

Sømna:

I Sømna fikk politiet melding om en trafikkulykke. Det var en bil som hadde kjørt av veien. Føreren var uskadd og politiet opprettet sak.

Krokstrand:

Politiet fikk melding om en person som var svært utagerende og aggressiv på Krokstrand. Vedkommende bedrev skadeverk på bygninger og politiet kjørte til stedet. Personen ble innbrakt og anmeldes.

Mo i Rana:

I Mo i Rana fikk politiet melding om slagsmål på et utested i sentrum, og dro til stedet. Patruljen opprettet sak på forholdet.

Politiet pågrep en mann ved et utested i sentrum. Dette etter at han hadde utøvd vold og påført skade på en annen. Sak opprettes.

Bodø:

En person ble innbrakt fra et utested på Mørkved i Bodø grunnet vold og aggressiv adferd. Personen anmeldes.

I Bodø ble en person bortvist fra et utested på Mørkved grunnet beruselse og ordensforstyrrelse. Vedkommende valgte å dra tilbake til utestedet og ble dermed innbragt og blir anmeldt.

Dette melder Politiet i Nordland på twitter.

Utforsk tema:

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Politiloggen