Fashion Friday er tilbake etter to års pause

Førstkommende fredag er det tid for en ny runde med moteshowet Fashion Friday, på Kulturfabrikken.

Det blir en brud å se også i fredagens show, som det var sist gang det var Fashion Friday for to år sidsen.  Foto: Arkivfoto, Gaute Bergsli

Sigrid Solli, Ann Karin Grindhaug og Terje Leivseth, gleder seg til Fashion Friday. 

Sortland

–  Vi har hatt det så utrolig hektisk at vi har bare ikke kunnet prioritere å arrangere før nå, sier Ann Karin Grindhaug i en pressemelding.

Sammen med Terje Leivseth og Sigrid Solli, har hun hovedansvaret for arrangementet.


Forrykende moteshow

Flotte klær og spenstige modeller, skapte sør-eureopeisk stemning i Kulturfabrikken.


Lokale modeller

Etter siste Fashion show for to år siden, har mange spurt om når neste show skulle være. Den store etterspørselen gjør at de arrangerer fredagens show i selveste Møysalen.

–  Det er hele 19 lokale modeller fra alder 13 - 70 år som skal vise moter. Kategoriene er høst, yttertøy, vinterklær samt jul og fest. I tillegg blir det en bolk med undertøy, sier Grindhaug.

–  I tillegg kommer vi selvsagt til å ha en brud hvor vi som frisører får utfolde oss litt, forteller Leivseth.Stor premieverdi

Han forteller at verdien på premiepotten også blir ganske solid.

–  Leverandørene våre er veldig glade for at vi arrangerer dette og lager en skikkelig venninnekveld, og har gitt oss premier som blir trukket på inngangsbilletten - og det har virkelig tatt av. Vi nærmer oss 100.000,- i verdi på premiene som skal deles ut, så her er det langt større sjanse for å vinne noe enn i Lotto, ler Terje Leivseth.


Fashion Friday ble en suksess igjen

B.young og Sax&Kam arrangerte fredag kveld nok et moteshow i Kulturfabrikken.