Tobias Nygård Vibe gjorde comeback for Tromsdalen etter fem måneder på sidelinjen:

Kan fortsatt få kvalikplass, men må ha seier i siste kamp og hjelp fra andre lag

For et par uker siden lå Tromsdalen, med sortlending Mathias Dahl Abelsen og Tobias Nygård Vibe, på en forholdsvis grei kvalifiseringsplass i OBOS-ligaen. Men etter tap i de to siste kampene, gjør at veien til eliteserien nå ligger i andres lags hender.

Tobias Nygård Vibe fra Lødingen, gjorde comeback for Tromsdalen i helga etter fem måneder på sidelinjen.  Foto: NTB Scanpix

Sortland

Etter søndagens 0-3 tap mot Sogndal, ligger Tromsdalen på åttendeplass på tabellen, to poeng bak Kongsvinger på sjette. Nest-Sotra ligger på 7.plass.  Muligheten for at Tromsdalen skal klare kvalikplass nå, er til stede, men avhenger av at lagene foran avgir poeng. Dersom TUIL slår Jerv i siste kamp, samtidig som Kongsvinger og Nest-Sotra taper, drar de i land kvalikplassen.