Vesterålen-Freidig 3-3

– Vi sløser for mye med sjansene våre

Oppgjøret mellom Vesterålen og Freidig i Vesterålen futsal endte 3-3 søndag. – Vi er ikke gode nok til å utnytte sjansene våre, og burde egentlig hatt en seier i dag, sier Jonathan Barlow.

– Vi burde utnyttet sjansene bedre i dag, sier Jonathan Barlow, etter at oppgjøret med Freidig endre 3-3.  Foto: Arkvifoto

Sortland

Kampen mellom Vesterålen og Freidig endte 3-3 søndag. 

– I dag er vi egentlig ganske gode gjenom hele kampen. Mens Freidig de scorte på tre langskudd, sier Jonathan Barlow, som mener at årsaken til at seiern glapp, var mangel på effektivitet.

Skulle hatt flere mål

– Vi var ikke effektive nok, og skulle rett og slett hatt flere mål. Egentlig skulle vi fått oss en seier i dag, sier han.

– Alle ønsker å vinne og vi spiller bra veldig mye, men vi klarer ikke sette sjansene våre. Freidig har en god keeper i dag, det er litt for mye til det at vi ikke scorer nok på sjansene våre, sier Barlow.

– Keeprene deres er gode, og vi skyter for mye midt på. Vi må bare bli litt bedre på den biten der, så blir det bra, sier Barlow, som sammen med resten av laget har juleferie nå fram til januar, når futsalkampene starter opp igjen.