Mona fra XL-bygg Sortland ble hedret for innsatsen over tid

Mona Skogvoll Nilsen ved XL-BYGG Sortland vant i år selve hedersprisen som «Årets hverdagsgledesspreder» for Drømmekjøkkenet-kjeden.

Mona Skogvoll Nilsen ved XL-BYGG Sortland vant i år selve hedersprisen som «Årets hverdagsgledesspreder» for Drømmekjøkkenet-kjeden.  Foto: Signe Ringstad

Sortland

Dette melder XL-bygg i ei pressemelding. I fjor stakk hun av med prisen for «Årets salgsinnsats» i samme prisutdeling. 

– Denne prisen betyr utrolig mye for meg personlig. Jeg ønsker å nå helt opp i alt jeg foretar meg, sånn har jeg alltid vært. Så denne prisen har jeg sett langt etter hvert år! Er utrolig stolt og ydmyk over å endelig få den, sier Mona. 

Navnet på prisen kommer av Drømmekjøkkenets motto er «Hverdagsglede», og hedersprisen som «Årets hverdagsgledesspreder» velges ut av en jury fra kjeden. Prisen deles ut hver vår på deres årlige forhandlermøte for hele Norge og Sverige. 

«Hun skaper entusiasme og glede rundt seg i alle sammenhenger. Hun har i mange år ligget i toppsiktet når det gjelder salg, og dette er det beste beviset på at også kundene setter stor pris på hennes personlighet og nærvær. Mona innehar stor produktkunnskap - dette gjør at kundene får stor tillit til henne. Ingenting er umulig - alt lar seg løse til kundenes store tilfredshet. Med andre ord - en hverdagsgledespreder.», heter det i juryens begrunnelse.

 Mona jobber til daglig på XL-BYGG Sortland som butikkens eneste kjøkkenselger, men butikken er nå helt i sluttfasen med å ansette en ny kollega til henne. Det må til siden butikken har stor pågang, og enda større pågang regner de med at det vil når den splitter nye butikken skal stå klar i september. 

– Status er at bygget nå er tett, og Sortland Entreprenør jobber på spreng inni bygget. Selv jobber jeg med løsning og valg av utstillingen i samarbeid med prosjektlederen. Jeg gleder meg enormt til åpningen, sier Mona.