Klar for ny utgave av El-Team Cup

Lørdag er det tid for den syvende utgaven av El-Team -Cup i Blåbyhallen, der fotballspillere fra totalt 23 lag, og med ulike ferdigheter, skal boltre seg.

Skuddene til Klo Sportsklubb ble for mange og for presise til at Melbo Old Boys fikk unnverget dem under fjorårets finale i herreklassen i EL Team-Cup.   Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Etter en andreplass i 2018, var «Girlpower» fornøyde med å stikke av med seieren under fjorårets utgave av El-Team Cup.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Sortland

Ifølge turneringsansvarlig Eli Mentzoni, er det totalt meldt på 23 lag til årets turnering. 18 av disse er påmeldt i herreklassen.

– Det er litt færre herrelag enn det bruker å være, men like mange damelag som i fjor, sier Mentzoni, og legger til at lagene kommer fra hele Vesterålen, inkludert Harstad og Lofoten.

Lagene i herreklassen er delt inn i fire grupper, der de to beste i hver gruppe går videre til åttedelsfinalen. I dameklassen går de fire beste lagene direkte videre til semifinalen.

El- Team Cup starter lørdagsmorgen og varer til langt ut på ettermiddagen. Påmeldingsfristen er for lengst utgått, men det er mulig å overvære arrangementet som engasjert og ivrig publikummer.

– Turneringen er både for det sosiale, og for de som har blitt for gamle til å spille, sier Mentzoni, og presiserer at den nedre aldersgrensen for å delta er 30 år. Det finnes dog unntak, nemlig at de under 30 kan være med på det vilkår at de ikke har spilt organisert fotball i løpet av det siste halvåret.

I fjorårets turnering var det for øvrig Klo Sportsklubb som vant herreklassen, mens Girlpower stakk av med seieren i kvinneklassen.


– Det blir mye bra fotball og mye god underholdning

Lørdag er det tid for en ny runde med El Team Cup i Blåbyhallen, på Sortland.


Disse lagene deltar i årets El-Team Cup:

Dameklassen:

Pulje A

LagDraktfargeLand
Fireballs
Norway
FK OK
Norway
Girlpower
Norway
Lofotgjengen
Norway
Mikstøtten
Norway


Herreklassen

Pulje A

LagDraktfargeLand
El-Team AS
Norway
Kunstklipp FC
Norway
Melbo IL, Old Boys
Norway
Team Sortland kommune
Norway

Pulje B

LagDraktfargeLand
Andøya Space Center
Norway
HABIL
Norway
Old Star Team
Norway
Vesteraalens Footbollers
Norway
Young boys
Norway

Pulje C

LagDraktfargeLand
Politiet i Vesterålen
Norway
Sandnes Footballers
Norway
Stokmarknes Oldboys 1
Norway
Team Aktiv
Norway
Team Jæger
Norway

Pulje D

LagDraktfargeLand
Ajaks over 50 år, pluss noen under
Norway
Kleiva fc
Norway
Team XO
Norway
UlriX
Norway