XL-bygg på Sortland vant pris

XL på Sortland ble "Årets XL-bygg" 2019.

Fra venstre: Markedssjef XL-BYGG Jo Morten Nordbye, Styreleder i SE-gruppen Oddbjørn Toften, Butikkselger Fatima Zozan Kaya, Butikksjef Harald Bech, Daglig Leder Inge Karlsen, Proffselger Erik Bakken og Kjededirektør XL-BYGG Are Ellingsve.  Foto: Innsendt

Sortland

– Vi har vært nominert et par ganger før uten å ha nådd helt opp, men denne gangen ble det endelig vår tur! Det sier daglig leder Inge Karlsen i en pressemelding.

Prisen skal feies fredag. Da blir det kaker og drikke i butikken.

For å vinne prisen må butikkene «levere» på en rekke kriterier både forretnings-, samarbeids- og markedsmessig. Man må vise lojalitet til Mestergruppens innkjøpsavtaler, delta i kjedens konsepter, aktiviteter og kompetansearenaer samt påse riktig bruk av kjedens grafiske profil. I tillegg må man kunne vise til god lønnsomhet og være en god ambassadør for XL-BYGG kjeden, heter det i pressemeldingen.