300 volleyballspillere slår seg løs på Sortland i helgen

I helga er det duket for en rankingturnering i Sortlandshallen, der totalt 27 lag i klassene U15 og U17-lag deltar.

Gutter 15-laget til Sortland under en rankingturnering i Bodø i november i fjor. 

Sortland


Arrangementet er en del av flere ranking turneringer som arrangeres i løpet av året i Region Nord. Tidligere denne sesongen har det vært turnering på Myre, i Bodø og Tromsø. Denne helgen er det Sortland som står som arrangør.

– Det blir et sted mellom 250- 300 spillere som er fordelt på 27 lag og åtte klubber. I tillegg til Sortland VBK, kommer det lag fra BK- Tromsø, Lofot volley, Bø Volley, Steigen, Bodø Volley, Grønnåsen og nabo klubben Øksil, sier Håvard Hamansen Wallstad, som er trener i Sortland volleyballklubb, i en pressemelding.

Rankingturneringen er for øvrig den siste gjennomkjøring for flere av klubbene som skal til NM U15 og NM U17 i slutten av mars.

– I tillegg til turneringen, kommer Hazel Perrens som er ungdomslandslagstrener i Norges Volleyballforbund. Hun skal se kamper og gjennomføre en liten regionsamling for U15 jenter og gutter i løpet av helgen. Dette er en åpen samling hvor alle født 2005-2007 gutter og jenter kan delta, sier Wallstad.