Lise hedret for lang og tro tjeneste

Lise Bøystad ble på sin bursdag 5. mai hedret med medaljen for lang og tro tjeneste etter 30 års innsats i Alsvåg Plater AS.

Lise Bøystad  Foto: Innsendt.

Sortland

Lise Bøystad startet sin karriere hos takplate-produsenten Alsvåg Plater AS 8. mars 1990, og har siden da vært en viktig og stabil ressurs for bedriften.

Lise er autorisert regnskapsfører og Controller hos Alsvåg Plater AS, men etter så mange år i bedriften er det få som kjenner bedriften så godt som hun gjør.

– Derfor har hun også vært en stor ressurs også på mange andre områder for oss disse 30 årene, sier daglig leder Martin Solheim.

En høyst fortjent oppmerksomhet

Lise er faglig dyktig og alltid oppdatert innen sitt fagområde. For Alsvåg Plater har det vært og er fortsatt en stor trygghet å ha en slik medarbeider, legger Solheim til.

– At vi nå kan overrekke denne flotte medaljen for lang og tro tjeneste til Lise Bøystad er absolutt en oppmerksomhet hun fortjener og er høyst verdig, avslutter daglig leder Solheim.

I tillegg til medaljen fra det kongelige selskap for Norge Vel, fikk Lise også overrakt en flott bukett på sin 66 års bursdag 5. mai.