Kristian er ansatt som økonomidirektør

Kronsteingruppen AS har ansatt øksnesværingen Kristian Eilertsen (44) som ny økonomidirektør.

Kristian Eilertsen er ny økonomidirektør i Kronsteingruppen AS.  Foto: Pressebilde.

Sortland


– Vi er svært glade for å få en så erfaren og kompetent økonomidirektør med på laget. Kristian har bred ledererfaring fra komplekse bedrifter innen industrisektoren, er analytisk og strategisk. Vi tror han vil passe godt inn her hos oss, sier administrerende direktør i Kronsteingruppen Torgeir Arntsen i en pressemelding.

Eilertsen er utdannet fiskeri-økonom med spesialisering i regnskap ved Høgskolen i Bodø, med påfølgende cand. mag. innen personalledelse og kompetanseutvikling.

Han har yrkesbakgrunn blant annet fra Nordlaks Produkter AS, hvor han har hatt en rekke sentrale roller mellom 2002 og 2016. Nå sist kommer han fra stillingen som serviceleder i Marel Norge, hvor han hadde overordnet ansvar for hele Skandinavia.

– Det har vært en travel første uke, men det er bare gøy! Kronsteingruppen er et spennende men solid lokalt konsern, som har gått gjennom en rivende vekst de siste årene. Nå gleder jeg meg bare til å få kommet skikkelig i gang og ta fatt på nye oppgaver, sier Eilertsen i pressemeldingen.

Han starter i sin nye jobb førstkommende tirsdag og er allerede kommet godt i gang. Han har alt rukket å hilse på avdelingen han skal lede, blitt introdusert for alle de daglige lederne i konsernets datterselskaper og deltatt på sin første ledersamling.

Kronsteingruppen AS (tidligere SE-gruppen) er Hålogaland-regionens største lokaleide leverandør av entreprenørtjenester og byggevarer. Konsernet har ca. 240 ansatte fordelt på en rekke selskaper. Hovedkontoret ligger på Sortland, med datterselskaper i Harstad, Hadsel, Kvæfjord, Evenskjer og Sortland.