Sterke inntrykk fra Libanon for Knut-Erik Reinsnes

– Ville ikke vært det foruten

I dag får over 2.300 norske FN-veteraner Forsvarets medalje for internasjonale operasjoner. En av dem er Knut-Erik Reinsnes fra Risøyhamn. – Jeg er overbevist om at vi reddet mange menneskeliv i Libanon. Det er derfor på høy tid at denne anerkjennelsen kommer, sier han.

INNTRYKK – Det var mange sterke inntrykk i Libanon, men jeg ville ikke vært tjenesten foruten. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok flere perioder der, sier Knut-Erik Reinsnes fra Risøyhamn. I dag får han og over 2.300 andre FN-veteraner Forsvarets medalje for internasjonale operasjoner.  Foto: Jørn Aune

Pluss

I Vesterålen er det medaljeseremonier ved Andøya flystasjon og Kystvaktbasen på Sortland. Sju veteraner skal få medaljen på Andenes, mens 46 skal få den på Sortland. Totalt deles det ut over 2.300 medaljer på 32 steder i Norge i dag. Forsvaret har tidligere meldt at dette er historiens største norske medaljeseremoni.