Havna i rus etter årevis med mobbing - nå vil han hjelpe andre:

– Det er noen personer jeg fremdeles unngår, fordi det sitter så dypt i meg

Da Raimo Melbøe var 21 år, havnet han i fengsel. Voksenlivet var lenge preget av rus. Selv mener han mobbingen han opplevde gjennom hele skolegangen på Sortland var avgjørende, og har selv vurdert å gå til sak mot kommunen.

Raimo Melbøe har ikke hatt et enkelt liv, og han har heller ikke alltid vært guds beste barn. Nå vil han komme seg videre i livet og hjelpe ungdom som sliter, og belyse hvordan mobbing kan påvirke en person.  Foto: Jenny Dahl Bakken

Pluss

– Jeg ble mobbet fordi familien var Jehovas vitner. Jeg får fortsatt kommentarer. Jeg har regelrett blitt slått ned, og fått mye stygge kommentarer slengt etter meg. Jeg har blitt spytta på, slått, sparka, sier Raimo Melbøe om mobbingen. Han sier han ble mobbet gjennom hele skolegangen, fra han flytta til Sortland i fjerdeklasse til han droppet ut av videregående.